www.open2view.co.nz - Reisverslag uit Kaitoke, Nieuw Zeeland van Paulien, Jeroen en Kids - WaarBenJij.nu www.open2view.co.nz - Reisverslag uit Kaitoke, Nieuw Zeeland van Paulien, Jeroen en Kids - WaarBenJij.nu

www.open2view.co.nz

Door: Pauline

Blijf op de hoogte en volg Paulien, Jeroen en Kids

24 Februari 2009 | Nieuw Zeeland, Kaitoke

Beste iedereen, die regelmatig deze site bezoekt!

Open2view is een soort Funda in Nw-Zeeland, dus jullie kunnen al een beetje aanvoelen wat er hier gaat gebeuren. De eerlijkheid gebiedt me te vertellen dat onze close vrienden al wat meer op de hoogte waren van onze beslissing maar voor de goede orde vertel ik het verloop.

Vanaf kerst hebben Jeroen en ik nagedacht over het wel en wee op ons meest paradijselijke stukje op aarde en we zijn tot de conclusie gekomen dat we te veel worden tegengewerkt. Iedereen heeft de verhalen kunnen lezen over Transit, Council etc. In het kort: we willen dit niet meer. Dus we kijken verder, en hebben sinds gisteren onze property op de markt gezet.

Kijk op www.open2view.co.nz , typ aan de rechterkant het ID#197839 in, en je ziet een keurig opgeruimd huis (wij vroegen onszelf al af of wij hier wonen????) en lachende dieren (die weten nog van niets)!

Het is niets dramatisch, ok, een klein beetje wel omdat we het hier zo fijn hebben...... maar: wij zouden geen HillBillies zijn wanneer we geen andere opties in ons hoofd hebben!

We kijken verder "over the hill", in de Wairarapa, dus 15 minuten van ons vandaan, in een andere regio. Weg van UH en de regeltjes die hier gelden.

Daar komt wel bij dat we een goede zomer hebben gehad, qua visitors (maar het merendeel kwam uit de Wairarapa. Daar hebben we zelfs drie keer in de krant gestaan, met foto's zonder dat wij het wisten). We zien daar meer potentieel.

Geen foto's deze keer; neem het bericht voor lief.

EEN HEEL POSITIEF DING: gisteren stond ons huis op open2view en vandaag hadden we de eerste kijkers. KUNNEN JULLIE JE DE SCHOONMAAK-STRESS VOORSTELLEN?????????????

Tot horens,
de PositivoBillies

• 24 Februari 2009 - 07:51

Jen:

Spannend allemaal!!! Maar wel een heeeeeeeel opgeruimd huis zo! :D

Dikke kus!

• 12 Mei 2009 - 07:00

Hermien :

Ben erg blij voor julie dat je een vast stekje hebben, en dat de dieren en hokken mee konden .Hoop dat ze daar een beetje beter mee werken .Wat opbouw van het bedrijf betreft.
    Ga er voor.Veel liefs